deconex® TWINS

|
23.5.22
|
2 min
čtení

Deconex® TWINS je kombinace 2 detergentů, které zajistí ten nejlepší mycí účinek. Produkt se skládá ze 2 detergentů, aby byla zajištěna excelentní účinnost mytí, šetrnost k nástrojům a kompatibilita materiálů. Pokud by se detergenty smíchaly dříve než v myčce, došlo by k degradaci účinku.

Prvním detergentem je deconex® TWIN PH10 nebo deconex® TWIN BASIC podle žádoucí míry bazicity. Ředí se obvykle v poměru 3 ml/l. Druhým detergentem je deconex® TWIN ZYME, který se obvykle ředí v poměru 2 ml/l. Pojďme se podívat na použití v praxi:

Pro test nastavíme velmi těžké podmínky mytí. Nástroje jsou vloženy náhodně do sterilizačního kontejneru a potřísněny enormním množstvím krve a zůstanou netknuty 24 hodin. Na kontejner jsou připoutány chemické testy TOSI a indikátor kontroly mytí gke.

Kontejnery s nástroji vložíme do myčky, ve které je nastaven následující proces s TWIN PH10 a TWIN ZYME. Na závěr je možnost aplikovat NEUTRADRY pro zkvalitnění sušení. Neutralizace vyžadována není.

Nástroje jsou po cca hodině umyté a usušené. Indikátor gke je čistý stejně jako chemické testy TOSI.

Deconex® TWINS zajišťuje vynikající mytí, širokou kompatibilitu nástrojů, zbavuje a předchází zabarvení nástrojů. Výhodou je nízké dávkování a nepěnivost. V rámci naší studie v nemocnici snížil tento produkt potřebný čas na mytí o 90% denně a snížil také náklady na opravu nástrojů o 17%. Pro více informací kontaktujte info@muditis.cz